Raatekankaan Liikuntakeskus

Haemme hallipäällikköä!

Raatekankaan Liikuntakeskus on salibandyyn, sulkapalloon ja skeittauksen erikoistunut sisäliikuntakeskus, joka palvelee myös koulujen liikuntatilatarpeita ja tarjoaa hyvät puitteet myös yritysten liikuntatarpeisiin ja tapahtumiin.

Etsimme Raatekankaan Liikuntakeskukselle nyt aktiivista ja myyntihenkistä

HALLIPÄÄLLIKKÖÄ

Työ koostuu keskuksen operatiivisesta töiden organisoinnista sekä sen johtamisesta ja lisäksi sen palveluiden myynnistä.

Operatiivinen työ sisältää keskuksen johtamisen ohessa myös rutiinitehtäviä, joilla tarkoitamme mm.asiakaspalvelutyötä ja siihen kuuluvia rutiineja.

Jotta menestyt tässä tehtävässä, tulisi sinun olla organisointikykyinen, myyntihenkinen ja sosiaalinen tyyppi, jolla on aitoa kiinnostusta liikunta-alaa kohtaan ja halua toimia innostavana ja esimerkillään johtavana esimiehenä.

Muutostilanteestamme johtuen haemme hallipäällikköä aluksi 10 kk määräajaksi.Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi alla olevan ohjeen mukaisesti jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä: Mika Saastamoinen, mika.saastamoinen@bola.fi

Lähetä työhakemuksesi yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen (mika.saastamoinen@bola.fi) ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 27.7.2022.