Hieronta

Hei!

Olen Nico Kärkkäinen, 21-vuotias koulutettu hieroja Joensuusta. Aloitan syksyllä hierojana Raatekankaan Liikuntakeskuksen tiloissa.

Valmistuin hierojaksi Itä-Suomen Liikuntaopistosta vuonna 2019. Ihmiskehon anatomia ja fysiologia ovat aina kiinnostaneet minua, ja erityisen mielenkiintoiseksi ammattini tekee se, että jokainen keho on erilainen rakenteeltaan ja toiminnaltaan. Tästä syystä halusinkin aikoinaan opiskella koulutetuksi hierojaksi.
Tulevaisuudessa aion kouluttautua fysioterapeutiksi ja näin syventää osaamistani mm lihasten toimintaan.

Liikunta on ollut iso osa elämääni junnuvuosien jalka- ja pesäpalloharrastuksista lähtien. Tällä hetkellä ykköslajini on keilailu, jossa kilpailen SM-tasolla. Tavoitteenani on tulevaisuudessa nousta maajoukkueeseen.

Hierojana olen ammattitaitoinen, rauhallinen ja joustava. Asiakaskuntaani kuuluu erilaisia ihmisiä työssäkäyvistä kuntoilijoista aina arvokisamitalisteihin. Hieronnassa huomioin aina asiakkaan toiveet, ja annan mielelläni vinkkejä myös kotioloihin soveltuvaan kehonhuoltoon.

Tervetuloa tutustumaan! Hierontaani on helppo tulla ja aukioloaikani ovat joustavat. Yhdistä esimerkiksi sulkapallotreeni ja hieronta samaan pakettiin. Pysäköintitilaa löytyy Liikuntakeskukselta runsaasti.

Hinnasto:
30 min = 27 euroa (esimerkiksi niska-hartiahieronta)
60 min = 40 euroa (puolihieronta)
90 min = 55 euroa (tehohieronta)

Ajanvaraus helposti netissä: https://www.varaavuoro.com/liikuntakeskus
Tai puhelimitse: 040 5782 373

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskus.net

Yhteystiedot

Raatekankaan Liikuntakeskus
Raatekankaantie 12
80100 Joensuu
P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskus.net

Aukioloajat

Ma-To klo 14-22
Pe klo 14-21
La-Su klo 12-21

liikunnallisessa yhteistyössä mukana