Tiedote : Liikuntakeskus on avoinna normaalisti, huomioimme voimassa olevat rajoitukset

Hei!
Liikuntakeskus on avoinna normaalisti. Koronatilanne Pohjois-Karjalassa on kiihtymisvaiheessa, mutta koemme silti tärkeäksi tarjota ihmisille turvallisen tavan liikkua myös näinä haastavina aikoina.

Salibandy-, sulkapallo- ja skeittihallissa saa jokaisessa olla paikalla maksimissaan 20 henkilöä.


Sulkapallon osalta olemme huomioineet tämän niin, että 3/8 kenttää on poissa käytöstä. Näin pystymme takaamaan myös jokaiselle kentälliselle pelaajia riittävän turvavälin viereiseen kentälliseen nähden.

Skeittihallissa syksy on ollut kävijämäärältään rauhallinen, emmekä toistaiseksi rajoita sen käyttöä erikseen. Tarvittaessa reagoimme myös skeittihallin toimintaan esimerkiksi tekemällä ”lukujärjestyksen” skeittihallin vuoroista.

Salibandyharjoittelu jatkuu myös normaalisti. Mikäli joukkueessa harjoittelee yli 20 pelaajaa, voimme joukkueen kanssa sopia esimerkiksi joukkueen jakamisesta kahteen pienempään ryhmään. Lisäksi joukkue voi halutessaan hyödyntää vuoroaan muuhunkin aktiviteettiin kuin salibandyn pelaamiseen: esimerkiksi kehonpainoharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun, kehonhuoltoon jne jossa turvavälit on helpompi säilyttää. Lisätietoja turvalliseen harjoitteluun löydät Salibandyliiton sivuilta.

Lisäksi yhteisinä ohjeina kaikille liikuntakeskuksen asiakkaille:

  1. Pese kädet riittävän usein ja käytä käsidesiä
  2. Pidä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan
  3. Hoida jälkipelit ym. sosiaalinen kanssakäyminen pelikavereidesi kanssa liikuntakeskuksen ulkopuolella, eli älä jää ”hengailemaan” hallille vuorosi jälkeen
  4. Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia aula- ja pukuhuonetiloissa
  5. Suosi maksamisessa korttimaksua

Kuluva vuosi on ollut haastava meille koronapandemian vuoksi, ja siksi toivomme asiakkailta malttia ja ymmärtäväisyyttä esimerkiksi vuorojen peruutuksiin liittyen.
Voit myös osoittaa tukesi meille esimerkiksi ostamalla lahjakortin liikuntakeskuksen palveluihin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostosta.

Lisätietoja voit kysyä liikuntakeskuksen henkilökunnalta tai Marialta (maria.toivanen(a)liikuntakeskus.net)

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Terveisin,

Liikuntakeskuksen henkilökunta eli Maria, Sami, Bettina, Eevi, Nadja ja Maiju