Tule meille töihin!

Liikuntakeskus Energy on salibandyyn, sulkapalloon ja skeittaukseen keskittynyt liikuntakeskus Joensuussa. Palveluihimme kuuluu myös kokous- ja saunatilojen vuokraus sekä lasten syntymäpäivät.

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä LIIKUNTAVAHTIMESTARIA.

Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on viikossa noin 10-15 tuntia painottuen iltavuoroihin. Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä, eli työtä on myös viikonloppuisin. Työ sopii erinomaisesti siis esimerkiksi opiskelijalle.

Työnkuva koostuu mm. kassatyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja liikuntahallin erilaisista huoltotehtävistä sekä erilaisista liikunnan-ohjauksista. Tehtäviin perehdytetään. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä liikunta-alan koulutuksen tai muuta kautta hankitun kokemuksen esimerkiksi liikunnanohjauksesta, ryhmä-liikuntaohjauksesta, valmennus- tai erotuomaritoiminnasta.

Hakijalta edellytämme:
* Täysi-ikäisyyttä
* Asiakaspalveluhenkisyyttä
* Tarkkaa, itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta
* Joustavuutta

Tarjoamme sinulle rennon, liikunnallisen työympäristön sekä erittäin mukavat työkaverit. Pääset myös itse vaikuttamaan työvuoroihisi, tuntimäärääsi ja työtehtäviisi.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa marraskuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Hakemuksen voit lähettää hallipäällikkö Maria Toivaselle,
maria.toivanen (a)liikuntakeskusenergy.fi.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostista tai puhelimitse: 040 525 0811 (puhelut arkisin klo 10-15 välisenä aikana).

Hakuaika 8.11.2019 asti; mutta täytämme paikan/paikat heti, kun sopiva(t) henkilö(t) löytyvät!