KEVÄÄN HARRASTE SALIBANDY MESTARUUS RATKOTAAN RAATEKANKAALLA!

Sarja pelataan toukokuussa 2023 kahtena lauantaina. Pelipäivät ovat lauantai 6.5.2023 ja 13.5.2023

Ilmoittautuminen kevään kovimpaan puulaaki turnaukseen on käynnissä! Ilmoita joukkueesi mukaan turnaukseen sähköpostilla info@liikuntakeskus.net (Joukkueen nimi, yhteyshenkilö ja pelaajalista). Ilmoittautumis aikaa perjantaihin 5.5.2023 asti.

Raatekankaan liikuntakeskus järjestää salibandyn harrasteturnauksen, mukaan mahtuu 6 joukkuetta. Kaksi parasta joukkuetta palkitaan ja voittaja joukkueelle 350e arvoinen liikuntasaunailtapaketti raatekankaan liikuntakeskukselle!

Turnauksen hinta: 225e Jokaiselle joukkueelle taataan 5 ottelua (2x20min juokseva peliaika). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet laskutusasiakas, niin ilmoita myös laskutusosoite (sähköinen/sähköposti/paperi) sekä yksityishenkilön sos.turvatunnus / yhteisön y-tunnus. Mikäli haluat osallistumismaksun laskulla, maksuun lisätään 7 euron laskutuslisä.

 

YLEISTÄ INFOA
– Jokaiselle joukkueelle taataan 5 ottelua. Ratkaisuottelut pelataan play off-tyylisesti. – Otteluiden peliaika 2*20 min. Ottelut pelataan täysin juoksevalla peliajalla. Ts. peliaika katkaistaan vaan epätavallisen tapahtuman yhteydessä (tuomari päättää, milloin peliaika katkaistaan). – Ottelut tuomitaan pääsääntöisesti yhdellä erotuomarilla. Joukkueiden tulee ottaa sidosryhmäkäyttäytymisessä yhden tuomarin tuomitsemisesta johtuvat erikoisuudet, pallottomia tilanteita ei voida valvoa, ja joukkueiden tulee pelata tätä asiaa kunnioittaen. – Joukkueella tulee olla yhtenäinen (yhden värinen) pelipaita. Jos molemmilla joukkueilla on samanvärinen pelipaita, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan pelipaitansa väriä. – Otteluiden siirto voidaan toteuttaa vain, jos sekä sarjajärjestäjä että vastustajajoukkue tähän suostuvat. Jokaisessa ottelusiirrosta peritään 15 euron siirtomaksu ja tämä maksu peritään riippumatta siitä onnistuuko ottelun siirto vai ei. – Harrastesarjassa joukkueessa saa pelata yhdessä ottelussa ENINTÄÄN 2 kpl lisenssipelaajia.

LISENSSIPELAAJAKSI LASKETAAN
– kaikki miesten sarjoissa sarjakaudella 2022-2023 pelaavat henkilöt (niin koti-, kuin ulkomaisissa sarjoissa pelaavat), lisenssirajoitus koskee sekä maalivahteja että kenttäpelaajia – kaikki M35 ja M40-sarjoissa sarjakaudella 2022-2023 pelaavat henkilöt – kaikki A-ja B-poikajunioreiden sarjoissa sarjakaudella 2022-2023 pelaavat henkilöt
Harrastesarjassa lisenssirikkeestä joukkue häviää ottelunsa 0-5 lukemin.
Mikäli sama joukkue syyllistyy sarjan aikana kahdesti lisenssipelaajien luvattomaan käyttöön, niin joukkue suljetaan sarjasta (sarjamaksua ei palauteta) – Vastustajajoukkueen tulee tehdä protesti lisenssipelaajien luvattomasta käytöstä. Lisäksi tuomarit ja Liikuntakeskuksen henkilökunta pyrkii valvomaan lisenssirikkeitä. – Joukkueiden tulee toimittaa ennen ensimmäistä peliään joukkueen pelaajalista sähköpostilla. Joukkue on sitoutunut noudattamaan sarjajärjestäjän ohjeita sillä, että on toimittanut pelaajalistan ja maksanut osallistumismaksun. – Yksi henkilö voi pelata vain yhdessä joukkueessa sarjassaan.
SÄÄNNÖT
– Otteluissa noudatetaan pääosin SSBL:n peli- ja kilpailusääntöjä. Lisätiedot salibandyliiton sivujen kautta. – Kilpailusääntöjen 42§ kohta ”Turnausmuotoisissa sarjoissa, lukuun ottamatta D-F -junioreiden sarjoja, ottelu on keskeytettävä, mikäli maaliero nousee 12 maaliin” ei ole voimassa. – Joukkueiden sijoitukset alkulohkossa määräytyvät Kilpailusääntöjen §21 mukaan.

POIKKEUKSET PELISÄÄNNÖISSÄ
– Peliaika on täysin juoksevaa aikaa. Peliaika pysäytetään vain epätavallisen tapahtuman yhteydessä. – Joukkue voi aloittaa ottelun, kun sillä on 3 kenttäpelaajaa + maalivahti. – Aikalisä ei ole käytössä (pl.sarjojen finaalit). – 2 min protestointirangaistus sekä 2+10 minuutin käytösrangaistus johtaa joukkuerangaistuksen lisäksi pelaajan henkilökohtaiseen ulosajoon kyseisestä ottelusta (ei johda pelikieltoihin -> PR). – Mikäli joukkueen pelaaja syyllistyy rikkeeseen, josta seuraa 5+20 min törkeä ottelurangaistus, tästä voi seurata joukkueen SUORA SULKEMINEN SARJASTA (sarjajärjestäjä käsittelee tapauksen erotuomariraportin perusteella)(Sarjamaksua ei palauteta). – Rangaistuslaukauskilpailussa joukkue nimeää 3 pelaajaa (Pelisäännöt 204) 5 sijasta. Kaikissa muissa play-off -otteluissa kuin sarjojen finaalissa varsinaisen peliajan jälkeen seuraa suora rl-kilpailu. – Molempien sarjojen finaaleissa pelataan peliajan jälkeen normaali, pelisääntöjen mukainen, 10 minuutin jatkoaika äkkikuolemaperiaatteella ja vasta tämän jälkeen supistettu rl-kilpailu.

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskus.net

Yhteystiedot

Raatekankaan Liikuntakeskus
Raatekankaantie 12
80100 Joensuu
P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskus.net

Aukioloajat

Ma-To klo 14-22
Pe klo 14-21
La-Su klo 12-21

liikunnallisessa yhteistyössä mukana