SALIBANDYN HARRASTESARJA

Salibandyn puulaaki 2024

KEVÄÄN 2024 SALIBANDY PUULAAKIN MESTARUUS RATKOTAAN RAATEKANKAALLA!

Sarja pelataan toukokuussa 2024 viimeisenä viikonloppuna. Pelipäivät ovat ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen pe-su 24.-26.5.2024

Ilmoittautuminen kevään kovimpaan puulaaki turnaukseen on käynnissä! Ilmoita joukkueesi mukaan turnaukseen sähköpostilla aki.lindroos@bola.fi (Joukkueen nimi, yhteyshenkilö ja yhteystiedot). Ilmoittautumis aikaa sunnuntaihin 19.5.2024 asti.

Raatekankaan liikuntakeskus järjestää salibandyn harrasteturnauksen, mukaan mahtuu maksimissaan 16 joukkuetta. kolme parasta joukkuetta palkitaan ja voittaja joukkueelle 350e arvoinen liikuntasaunailtapaketti Raatekankaan Liikuntakeskukselle! Lisäksi arvomme osallistuneiden joukkueiden kesken lahjakortin Cosmiciin.

Turnauksen hinta: 190e Jokaiselle joukkueelle taataan vähintään 4 ottelua (2x20min juokseva peliaika). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Joukkueet saavat olla sekajoukkueita ja mikäli naisjoukkueita ilmoittautuu vähintään 4 kappaletta voidaan järjestää myös naisten sarja. Mikäli olet laskutusasiakas, niin ilmoita myös laskutusosoite (sähköinen/sähköposti/paperi) sekä yksityishenkilön sos.turvatunnus / yhteisön y-tunnus. Mikäli haluat osallistumismaksun laskulla, maksuun lisätään 7 euron laskutuslisä.

YLEISTÄ INFOA

– Jokaiselle joukkueelle taataan 4 ottelua.

– Otteluiden peliaika 2*20 min. Ottelut pelataan täysin juoksevalla peliajalla. Ts. peliaika katkaistaan vaan epätavallisen tapahtuman yhteydessä (tuomari päättää, milloin peliaika katkaistaan).

– Ottelut tuomitaan pääsääntöisesti yhdellä erotuomarilla. Joukkueiden tulee ottaa huomioon sidosryhmäkäyttäytymisessä yhden tuomarin tuomitsemisesta johtuvat erikoisuudet, pallottomia tilanteita ei voida valvoa, ja joukkueiden tulee pelata tätä asiaa kunnioittaen.

– Joukkueella tulee olla yhtenäinen (yhden värinen) pelipaita. Jos molemmilla joukkueilla on samanvärinen pelipaita, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan pelipaitansa väriä.

– Otteluiden siirto voidaan toteuttaa vain, jos sekä sarjajärjestäjä että vastustajajoukkue tähän suostuvat. Jokaisessa ottelusiirrosta peritään 15 euron siirtomaksu ja tämä maksu peritään riippumatta siitä onnistuuko ottelun siirto vai ei.

– Harrastesarjassa joukkueessa saa pelata yhdessä ottelussa ENINTÄÄN 2 kpl lisenssipelaajia.

LISENSSIPELAAJAKSI LASKETAAN

– kaikki miesten sarjoissa sarjakaudella 2023-2024 pelaavat henkilöt (niin koti-, kuin ulkomaisissa sarjoissa pelaavat), lisenssirajoitus koskee sekä maalivahteja että kenttäpelaajia

– kaikki M35 ja M40-sarjoissa sarjakaudella 2023-2024 pelaavat henkilöt

– kaikki A-ja B-poikajunioreiden sarjoissa sarjakaudella 2023-2024 pelaavat henkilöt

Harrastesarjassa lisenssirikkeestä joukkue häviää ottelunsa 0-5 lukemin.
Mikäli sama joukkue syyllistyy sarjan aikana kahdesti lisenssipelaajien luvattomaan käyttöön, niin joukkue suljetaan sarjasta (sarjamaksua ei palauteta)

– Vastustajajoukkueen tulee tehdä protesti lisenssipelaajien luvattomasta käytöstä. Lisäksi tuomarit ja Liikuntakeskuksen henkilökunta pyrkii valvomaan lisenssirikkeitä.

– Joukkueiden tulee toimittaa ennen ensimmäistä peliään joukkueen pelaajalista sähköpostilla. Joukkue on sitoutunut noudattamaan sarjajärjestäjän ohjeita sillä, että on toimittanut pelaajalistan ja maksanut osallistumismaksun.

– Yksi henkilö voi pelata vain yhdessä joukkueessa sarjassaan.

SÄÄNNÖT

– Otteluissa noudatetaan pääosin SSBL:n peli- ja kilpailusääntöjä. Lisätiedot salibandyliiton sivujen kautta.

– Kilpailusääntöjen 42§ kohta ”Turnausmuotoisissa sarjoissa, lukuun ottamatta D-F -junioreiden sarjoja, ottelu on keskeytettävä, mikäli maaliero nousee 12 maaliin” ei ole voimassa.

– Joukkueiden sijoitukset alkulohkossa määräytyvät Kilpailusääntöjen §21 mukaan.

POIKKEUKSET PELISÄÄNNÖISSÄ
– Peliaika on täysin juoksevaa aikaa. Peliaika pysäytetään vain epätavallisen tapahtuman yhteydessä.

– Joukkue voi aloittaa ottelun, kun sillä on 3 kenttäpelaajaa + maalivahti.

– Aikalisä ei ole käytössä (pl.sarjojen finaalit).

– 2 min protestointirangaistus sekä 2+10 minuutin käytösrangaistus johtaa joukkuerangaistuksen lisäksi pelaajan henkilökohtaiseen ulosajoon kyseisestä ottelusta (ei johda pelikieltoihin -> PR).

– Mikäli joukkueen pelaaja syyllistyy rikkeeseen, josta seuraa 5+20 min törkeä ottelurangaistus, tästä voi seurata joukkueen SUORA SULKEMINEN SARJASTA (sarjajärjestäjä käsittelee tapauksen erotuomariraportin perusteella)(Sarjamaksua ei palauteta).

– Rangaistuslaukauskilpailussa joukkue nimeää 3 pelaajaa (Pelisäännöt 204) 5 sijasta. Kaikissa muissa play-off -otteluissa kuin sarjojen finaalissa varsinaisen peliajan jälkeen seuraa suora rl-kilpailu.

– Molempien sarjojen finaaleissa pelataan peliajan jälkeen normaali, pelisääntöjen mukainen, 10 minuutin jatkoaika äkkikuolemaperiaatteella ja vasta tämän jälkeen supistettu rl-kilpailu.

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info@liikuntakeskus.net
Sulkapallovaraukset suoraan
nettivarauksella

Yhteystiedot

Raatekankaan Liikuntakeskus
Lankkutie 4
80100 Joensuu
P. 050 9124411
info@liikuntakeskus.net

Aukioloajat

Ma-to 14 - 22
Perjantai 14 - 21
La-su 12 - 21
Pidätämme oikeuden muutoksiin.