SULKAPALLO

Sulkapallo

Sulkapallon pelaajille käytössä on kahdeksan kenttää laadukkaalla pelialustalla. Kentistä numerot 1, 7 ja 8 ovat nelinpelikenttiä ja loput kentistä on tarkoitettu kaksinpeliin.

Sulkapallokentät ovat käytössä talvikauden 2021-2022 maanantaisin - torstaihin kello 14.00 - 22.00, perjantaisin klo 14.00 - 21.00, sekä viikonloppuisin klo 12.00 - 21.00 (poikkeukset mahdollisia).

Vuorojen varaaminen on nyt entistä helpompaa nettivarauksen ansiosta, jonne pääset suoraan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Lisäksi voit toki varata vuoron entiseen malliin myös soittamalla hallin asiakaspalvelun numeroon 050 912 4411.

Sulkapalloon on tarjolla myös muita etuja (mm.sarjakortit), kysy rohkeasti lisää!

Image

Sulkapallon varausehdot

Raatekankaan Liikuntakeskukseen voit varata varausjärjestelmän kautta sulkapallon irtovuorot VAIN TASATUNNEIN ALKAVAKSI.

Liikuntakeskus vahvistaa varauksen sähköpostitse VaraaVuoro-järjestelmän automaattisen varausvahvistuksen kautta [varaus vaatii asiakkaalta toimivan sähköpostin].

Varaus on sitovasti varmistettu sen jälkeen, kun Raatekankaan Liikuntakeskus on vahvistanut varauksen ja havainnut, että vahvistus on onnistuneesti toimitettu asiakkaalle.

Vuorovaraus on sitova ja asiakas vastaa käyttämättä jätetystä vuorosta. Raatekankaan Liikuntakeskuksella on oikeus periä vuoron koko hinta asiakkaalta, mikäli hän ei käytä vuoroaan varauksesta huolimatta.

Asiakkaalla on oikeus varata vuoro vain itselleen. Vuorovarausten väärinkäytöksiä voidaan pitää ilkivallantekona.

Vuorovarauksen voi tehdä rajatulle ajanjaksolle. Mikäli varauskalenteria ei ole aktivoitu halutulle päivälle, voi asiakas varata vuoron tälle ajankohdalle puhelimella 050 912 4411 tai sähköpostitse info @ liikuntakeskus.net

Sähköisellä varauskalenterilla voi varata vain kertavuoron sulkapallokentän käyttöä varten.

Vakiovuoron varaaminen (sekä muiden Raatekankaan Liikuntakeskuksen tilojen varaaminen) onnistuu sekä puhelimella että sähköpostitse.

Raatekankaan Liikuntakeskus ei vastaa vuorovarauksen epäonnistumisesta mahdollisten Internet-yhteyden katkoksien takia.

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info@liikuntakeskus.net
Sulkapallovaraukset suoraan
nettivarauksella

Yhteystiedot

Raatekankaan Liikuntakeskus
Lankkutie 4
80100 Joensuu
P. 050 9124411
info@liikuntakeskus.net

Aukioloajat

Ma-to 14 - 22
Perjantai 14 - 21
La-su 12 - 21
Pidätämme oikeuden muutoksiin.