Raatekankaan Liikuntakeskus

Raatekankaan Liikuntakeskus on Joensuussa Raatekankaan teollisuusalueella sijaitseva salibandyyn, sulkapalloon ja skeittaukseen erikoistunut liikuntakeskus.

Liikuntakeskuksen avaamista edeltäneen vuonna 2004-2006 toteutetun täydellisen uudistuksen myötä halleja on nykyisellään käytössä kaksi ja ne ovat sisustuksiaan myöten täysin uusittuja lajivaatimusten mukaisiksi.

Toinen halleista eli salibandyhalli on pyhitetty vain ja ainoastaan salibandylle. Hallissa on nykyaikainen salibandylattia sekä täysimittainen kenttä, katsomot, oleskelutilat sekä kunnolliset peseytymis- ja pukeutumistilat. Lisäksi hallissa palvelee kahvio ja varustemyynti.

Salibandyn osalta Raatekankaan Liikuntakeskus järjestää Salibandyn Harrastesarjan. Lisäksi meiltä on myös mahdollista tilata salibandypalveluita, joihin kuuluvat turnausjärjestelyt tuomarointeineen ja tulospalveluineen. Riittää, että saat pelaajat paikalle, me hoidamme loput ikimuistoisesta tapahtumasta.

Toinen halli eli sulkapallo- ja skeittihalli sisältää tilat sulkapallon pelaamiselle (8 sulkapallokenttää), sekä kahdessa tasossa olevat skeittitilat.

Tervetuloa tutustumaan Raatekankaan Liikuntakeskukseen!

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskus.net

Yhteystiedot

Raatekankaan Liikuntakeskus
Raatekankaantie 12
80100 Joensuu
P. 050 468 5683
aki.lindroos @ liikuntakeskus.net

Aukioloajat

Ma-To klo 14-22
Pe klo 14-21
La-Su klo 12-21

liikunnallisessa yhteistyössä mukana